5 kerstbomen op weg naar een bestemming in BERG en dal

Elk jaar weer de vraag : Hoe krijgen we die kerstboom thuis? De praktijk is vaak de vochtige kerstboom achterin de auto te leggen en later met de stofzuiger de achtergebleven naalden en modder te verwijderen. Er zijn ergere dingen in de wereld, maar de kerstboomkar is wel een oplossing voor dit luxe probleem. Laat de kerstboom bezorgen met een fietskar.

Hoeveel kerstbomen passen er op een Velokar? In de praktijk bleken er dat een stuk of 5 te zijn. Voor dit doeleinde is er een bak gemaakt op de Velokar. De bak bestaat uit 4 planken die in elkaar kunnen worden geschoven en op simpele manier worden vergrendeld.  De bak is ook weer makkelijk te demonteren en kan als 4 losse planken worden opgeslagen.

De praktijkervaringen

De kar functioneerde in de praktijk uitermate goed. De kerstbomen konden snel op de kar worden gezet en bij het bezorgadres hoeft er niet te worden gezocht naar een parkeerplaats. De kar kan op de stoep worden geparkeerd. Boom afleveren en weer verder.