De Velokar is wel een paar maatjes groter dan een bakfiets. Dat opent weer nieuwe mogelijkheden. Waarom bijvoorbeeld niet een rijdende bar op de velokar maken? Perfect voor een pop-up feest, een buiten evenement of als gadget op een bedrijfsfeest. Uiteraard kan er fris en alcoholische dranken geserveerd worden, maar dat kan origineler. Een idee wat ook goed aansluit bij de groene rijdende bar : een Mocktailfiets. Cocktails zonder alcohol. Feestelijke drankjes die net even wat anders zijn, met eventueel veel lokale ingredienten.

De constructie van de mocktailfiets

De opbouw van de bar is in de stijl van een tropische tiki bar stijl. De bar is volledig los te koppelen van de velokar, waardoor de velokar niet alleen als mocktailbar gebruikt hoeft te worden. In de morgen pakketten beorgen en in de middag de kar ombouwen tot een bar.  Eventueel kunnen er meerdere stijlen bars gebouwd  worden en afhankelijk van de vraag de bar op de velokar gemonteerd worden.

Begin ook een rijdende bar. Duurzaam, origineel, flexibel en vooral heel leuk

Rijdende Mocktailbar